Categorías del blog

Premis DOP Avellana de Reus

Premis DOP Avellana de Reus

Els reconeixements s’entregaren en cinc categories diferents.

L’empresa Gelats i Torrons Xixona Antonio Plá Ferrándiz recollí el Premi a l’Empresa i Innovació i se li concedeix per la labor intensa realitzada aquests últims anys per donar protagonisme a l’Avellana de Reus amb la creació de productes com l’orxata d’avellana, el gelat d’avellana del Baix Camp, les galetes sense gluten amb xocolata negra i avellana de Reus o els rocs de tres xocolates d’avellana.

El Premi de Comunicació el rebé Josep Bages, periodista reusenc que ha exercit en diversos mitjans i que, des del 2007, treballa a la Cambra de Comerç de Reus on s’ha significat especialment en els àmbits de promoció de l’avellana sota el paraigua de les jornades Temps d’Avellana.

El Premi DOP Avellana de Reus en l’apartat Científic fou per a Mercè Rovira, Doctora en Biologia que treballa com a investigadora a l’IRTA del Centre Mas Bové on participa, des de fa més de tres dècades, en diversos treballs sobre l’avellaner a nivell estatal, europeu i internacional.

En l’apartat de Gastronomia i Turisme, el Premi DOP Avellana de Reus fou per al Restaurant Museu del Vermut a qui se li destaca la seva aposta pel territori, i sobretot per les avellanes, realitzant una cuina mediterrània on hi tenen molta rellevància els productes de proximitat.

Per últim, i a proposta de la Junta Rectora el Consell Regulador de la DOP Avellana de Reus, concedí una Menció Honorífica a Pere Guinovart, pagès, Coordinador Territorial de la Unió de Pagesos al Camp de Tarragona i president de la DOP Avellana de Reus durant tres mandats. L’acte acabà amb una degustació de productes fets amb Avellana de Reus a càrrec dels amics de l’avellana i el càtering 3j, amb l’acompanyament musical d’Anna Amigó i Martí Hosta.

Menú

Compartir